Enkku

ENKKU

Tampereen Englantilainen Koulu eli tuttavallisemmin Enkku on Tampereen vanhin kielikoulu, joka on perustettu jo vuonna 1957. Enkku-koulu on vuosien saatossa tullut tunnetuksi kielitaitoisten ja kansainvälisten lasten kasvattajana, ja sen on käynyt arviolta yli 2500 oppilasta joista moni tuokin jo omia lapsiaan tai lapsenlapsiaan Enkkuun.

Tärkeimmät asiat koulussa ovat säilyneet jo 60 vuotta: innostunut, kansainvälinen ilmapiiri ja yhteisöön kuulumisen tunne yhdistyvät sosiaalisten taitojen yhdessä harjoitteluun ja huippuluokan kielenopetukseen.

Enkku tarjoaa erinomaisen väylän lapselle englannin kielen opiskeluun, ja Enkun kielipolulle voit ilmoittaa lapsesi mukaan perheenne tarpeisiin räätälöidysti heti 3-vuotiaasta aina kouluikään saakka. Hyödynnämme lapsen eri ikätasojen herkkyyskaudet kielen harjoittelussa, ja englannin kielen taito rakentuukin lähes huomaamatta lapselle ominaisilla tavoilla leikkien, laulaen ja askarrellen. Lapsen kykyihin uskotaan ja häntä kannustetaan iloiseen oppimiseen.

Enkku-koulun toiminnan toteuttamisesta on vastuussa voittoa tavoittelematon Tampereen Englantilaisen Koulun ystävät ry, jonka jäseniä ovat kaikki Enkku-lasten vanhemmat. Vanhemmat ja koulun henkilökunta muodostavat lämpimän yhteisön, joka järjestää erilaisia tapahtumia koko perheelle. Koulu sopii erinomaisesti myös kansainvälisten perheiden lapsille. Oman Enkku-päiväkotimme toiminnan järjestämisen lisäksi teemme yhteistyötä myös lähellä sijaitsevien päiväkotien kanssa.

Heräsikö kysyttävää? Soita meille
050 413 9355

Kielikoulu

Enkku on Tampereen vanhin kielikoulu, joka on toiminut jo yli 60 vuotta, ja jonka opissa on ollut reilut 3000 oppilasta.

Kielipolku

Enkku tarjoaa erinomaisen väylän lapselle englannin kielen opiskeluun. Kielipolulle voi ilmoittaa lapsen heti 3-vuotiaasta aina kouluikään saakka.

Yhteisö

Yhdistys on voittoa tavoittelematon ja sen jäseniä ovat mm. oppilaiden vanhemmat, johtokunnassa toimivat henkilöt sekä yhteistyöyritykset.

Hae lapsellesi paikkaa ENKUSTA!

Täytä alustava ilmoittautumislomake ja sinuun otetaan yhteyttä Enkusta tutustumisajan sopimiseksi. Paikka vahvistetaan myöhemmin.
Siirry työkalupalkkiin