Henkilökunta

I’m Alan Shipway, an Englishman from Cheltenham, Gloucestershire. I live in Lempäälä with my wife and two children. I have been employed at Enkku for several years now and have enjoyed educating the children in English. I look forward to new challenges and I am proud to be a part of the Enkku family. I enjoy cooking, singing, golf, badminton and travelling.

I´m Viivi Pehkonen. I´m 21 years old. I´ve been working at Enkku since the spring of 2016 and I´ll be continuing as the assistant. I love travelling and watching movies.

I’m Mirkka, a country girl who moved to Tampere. Before I came here I worked as a teacher’s assistant at an elementary school and at MLL as a nurse.
In my free time I enjoy music, exercising, and sports.

Olen Saara Loukola, Enkku Daycaren lastentarhanopettaja. Olen valmistunut Tampereen yliopistosta vuonna 2014 varhaiskasvatuksen kandidaatiksi ja sen jälkeen työskennellyt Suomen lisäksi niin Istanbulissa kuin Pohjois-Thaimaassakin. Viimeisimpänä työskentelin päiväkodissa Tel Avivissa ja nyt aurinkoa ja energiaa täynnä aloitan Enkku-päiväkodissa!

Olen Sonja ja työskentelen Enkku Daycaressa lastenhoitajana. Kokemusta lasten kanssa työskentelystä on nyt 7 vuotta. Olen kotoisin Kotkasta, mutta Tampere on ihana kaupunki ja tuntuu kodilta. Minulla on kaksi
kissaa ja harrastan crosfittiä sekä luen mielelläni. Enkku on loistava työpaikka ja lasten kanssa on hauskaa tehdä töitä.

Olen Ellen ja aloitan 2018 syksynä Enkku Daycarella uutena lastenhoitajana. Tykkään musiikista, liikunnasta ja taiteesta. Olen kotoisin Ylöjärveltä ja minulla on kaksi pientä koiraa. Odotan innolla työskentelyä kanssanne!

Osoite

Tampereen Englantilainen Koulu
Amurinkuja 21 B
33230 Tampere


Enkku Daycare
Pyynikintori 4-6


info (at) enkku . net
Oppilaspaikkoihin ja ilmoittautumisiin liittyvät tiedustelut sähköpostitse.


Facebook

Puhelin

Office 050 413 9355
Preschool 050 522 9177
Kindergarten 050 449 4799
After School Club 050 345 3844
Enkku Daycare 050 339 3187

Ota yhteyttä