Enkun ystävät

TAMPEREEN ENGLANTILAISEN KOULUN YSTÄVÄT RY

Tampereen Englantilaisen Koulun ystävät ry. vastaa Tampereen Englantilaisen Koulun kaikesta toiminnasta. Yhdistys on voittoa tavoittelematon ja sen jäseniä ovat oppilaiden vanhemmat, johtokunnassa ja tapahtumatoimikunnassa toimivat henkilöt sekä kummi- ja yhteistyöyritykset. Johtokuntaan valitaan jäsenet erovuoroisten tilalle kahdeksi vuodeksi kerrallaan yhdistyksen vuosikokouksessa, joka järjestetään syksyisin.

JOHTOKUNNAN PUHEENJOHTAJA 2021: Emily Pentti

TAPAHTUMATOIMIKUNTA

Koska koulumme on yksityinen ja yhdistysperiaatteella toimiva, vanhempien vapaaehtoistyö ja sen kautta hankitut varat ovat tärkein keino tukea koulutyötä ja pitää lukukausimaksut mahdollisimman kohtuullisina. Tapahtumatoimikunta järjestää vuoden mittaan hauskoja yhteisiä tapahtumia koko Enkku-koulun ja päiväkodin lapsille, heidän perheilleen sekä koulun tukijoille.

YHTEISTYÖ

Tampereen Konservatorio

Enkku-koulun toiminnan osana on Enkun oma päiväkoti, Enkku Daycare Pyynikintorilla. Enkku Daycare tarjoaa perheille myös mahdollisuuden Tampereen Konservatorion musiikkileikkikouluun päiväkotipäivän aikana. Kysy lisää päiväkodiltamme!

Muut päiväkodit

Lasten on myös mahdollista käydä kindergarten- tai esikouluryhmässään muista päiväkodeista, jonka jälkeen he palaavat päiväkotiin. Autamme tarvittaessa muihin päiväkoteihin siirtymisessä. Myös pelkkä kindergarten-kerhoon tai esikoulun toimintaan osallistuminen ilman päiväkotiin osallistumista on mahdollista. Mahdollisuuksia on monia, kysy niistä lisää tietoa koululta!

Päiväkoti Kiekkari
Amurin päiväkoti